Baptisten Gemeente Noordbergum
                                                                                          PLEINKERK
 

 • Missionaire werkgroep

  We willen graag met anderen delen wat we zelf hebben ontvangen, van God en van elkaar. 'Missionair zijn', noemen we dat. En daar werkt de hele gemeente aan mee. Want het missionaire moet de taart zijn, niet de kers op de taart.

  Fundament
  Wij geloven dat missionair zijn iets fundamenteels is voor héél ons kerk zijn. Daarom willen we ons bij alles wat we zeggen en doen afvragen of we hiermee ook mensen bereiken die de liefde van God nog niet kennen. 


  Missionair zijn betekent ook dat we gezonden zijn en anderen er weer op uitsturen. We zijn onderweg en we zullen steeds weer nieuwe uitdagingen tegenkomen.

  Activiteiten
  In 2015 organiseerden we onder meer een kerstpakkettenactie in Noardburgum. We bezorgden dertig pakketten bij mensen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. In de komende jaren willen we nog veel vaker pakketten rondbrengen en andere acties opzetten. We beperken ons daarbij niet alleen tot Noardburgum maar trekken ook de dorpen in de omgeving in.


  Nederland zoekt
  Enkele leden van de missionaire werkgroep en een aantal andere gemeenteleden volgen een tweejarige discipelschapstraining georganiseerd door Nederland zoekt. Zij leren handen en voeten geven aan het uitdragen van Jezus' boodschap in hun eigen omgeving. Meer informatie over Nederland zoekt kunt u vinden op de website: www.nederlandzoekt.nlWebdesign verzorgd door © Aksint