Baptisten Gemeente Noordbergum
                                                                                          PLEINKERK
 
Onze dienst op zondag
24 november 2019
De dienst begint om 10:00 uur en Tjerk Bosscher zal spreken.
Je bent van harte welkom!

Noteer alvast in je agenda
18 november 2019

zondag 24 november 2019  Gedenken overledenen
zaterdag 21 december 2019 Kerstviering voor bewoners van het AZC
zaterdag 31 december 2019 oliebollenverkoop 


Onze Schuilplaats is God
18 november 2019


Onze Schuilplaats Is God (LIVE) - Kees Kraayenoord & Wyke Bokma 
 
Luisteren?  klik hier

Oudjaar.... Oliebollen verkoop
18 november 2019
Belangrijk om alvast te weten... op 31 december worden er oliebollen verkocht... de opbrengst is voor ons Roemenië project in Caliminesti!!29 bemoedigende bijbelteksten
10 november 2019


29 bemoedigende Bijbelteksten die je een boost geven

Bron: CIP
De Bijbel staat vol met krachtige waarheden, die ons ook kunnen opbeuren als we bemoediging nodig hebben. Wij hebben een aantal bemoedigende bijbelteksten uit de Bijbel verzameld, die je eraan herinneren dat waar je ook doorheen gaat, God altijd over je waakt. Deze inspirerende verzen herinneren je aan Zijn genade als je door een moeilijke tijd heen gaat. Ze geven je vertrouwen als je twijfel ervaart of geven je net dat extra zetje om je door een slechte dag heen te helpen. Wat de reden ook is dat je vandaag bemoediging nodig hebt, deze verzen zullen je angsten temperen en je eraan herinneren Wie de controle heeft.  lees meer

Een bijzonder briefje in de Klaagmuur.
29 september 2019

Een waargebeurd verhaal!

Uri Schacher maakte iets bijzonders mee. Uri had zes maanden ervoor zijn vader verloren en was erg verdrietig.

Het was Jom Kippoer (Grote Verzoendag), 1973... Het luchtalarm ging af, Israël was in oorlog! Voor Uri betekende dit dat hij snel opgeroepen zou worden voor het leger. Hij besloot langs de Kotel (de Klaagmuur) te gaan. Hij rende erheen, stortte zijn hart uit bij de Eeuwige en smeekte of hij en de anderen veilig uit de oorlog zouden mogen terugkeren. Op dat moment viel er een briefje uit de muur (één van de vele briefjes met gebeden die tussen de stenen van de muur gestopt zijn). Hij wilde het briefje terug stoppen, maar werd toch nieuwsgierig.
Een beetje ongemakkelijk ontvouwde hij het briefje en las: "God, ik weet dat ik niet lang meer te leven heb, dus ik vraag U om mijn kinderen te beschermen. Ik zal er niet meer zijn om voor ze te zorgen, dus ik vraag U om te doen wat ik niet kan doen".
Het was ondertekend door.... zijn vader

Daar stond Uri, met een briefje van zijn eigen vader. Tranen stroomden over zijn wangen. Uri stopte het briefje in zijn zak en ging op weg, de oorlog in. Drie maanden later kwam Uri terug. Hij ging opnieuw naar de Kotel. Hij pakte het gevouwen briefje uit zijn zak, stopte het in de muur en fluisterde een dankgebed naar de Almachtige. Hij dankte voor de bescherming en voor de bevestiging dat God altijd bij hem is.

(uit Israëlnieuws) ... het delen waard!
Webdesign verzorgd door © Aksint